Skip links

Våra tjänster

Däck

Med en vanlig iakttagelse ser nästan alla däck likadana ut. Men tittar du noga kommer du att finna att modern däckkonstruktion erbjuder en grad av styrning, körkänsla, friktion och bränsleförbränning som är långt bättre än de däck som var konstruerade för bara några år sedan. Idag finns det däckkonstruktioner som innehåller upp till 200 olika råmaterial men också en komplex arkitektur av stålbandsuppsättningar och datadesignade däckmönster.

däckhotell Örebro

Däckhotell

Våra förvaringskunder behandlas självklart som VIP-kunder! När hjulen ligger på vår förvaring har de högsta service, vi har total koll på däcken som förvaras här! När vi byter dina hjul så registreras du & dina hjul i vårt förvaringssystem med nödvändiga uppgifter, inför varje vår / höst kontaktar vi dig och diskuterar om just dina däck behöver bytas. Vidare så förbokar vi en tid för dig som sedan skickas till dig inför skiftet till aktuell uppsättning hjul!

Priser:
Däckhotell med skifte och tvätt
- Personbil 895:-
- Skåpbil/SUV 975:-

Fälgar

Köp dina fälgar hos oss vi lovar bra service och snabb leverans.Vi kan det mesta som är värt att veta om fälgar. Man skulle kunna säga att vi har en passion för fälgar. Förutom utseendet, vilket vi förstås tycker är viktigt, finns det en del saker att tänka på vid valet av fälgar. Vilken storlek fälgen har påverkar till exempel direkt hur fordonet beter sig när du kör.

AC - Service

Låt oss ge din AC-anläggning nytt liv! Är det dålig eller ingen effekt alls i din luftkonditionering i bilen så kontrollerar vi systemet på en liten stund. Vi startar med en översyn av systemet som innefattar okulärkontroll, söker efter läckage med UV-utrustning med vilket det är möjligt att upptäcka läckage med indikation från det spårmedel som skall finnas iblandat med köldmediet i kylanläggningen.

Bilservice

Oljebyte, tändstift, bromsbelägg, luft & kupéfilter…. Listan kan göras oändligt lång. Mellanservice och tilläggsarbeten är också sådant vi pysslar med, vi kopplar in oss i bilens servicedator (OBD) och utför den service samt översyn som fordonstillverkaren föreskriver. Självklart trycker vi dit stämpeln i serviceboken också. Du får samma service utförd som hos de ”stora” verkstäderna, skillnaden är att du betalar mindre hos oss.

Våra tjänster

Undrar du över något?

Frasses Däck First Stop är en komplett däckverkstad som hjälper företag och privatpersoner med däckbyte, lagning, balansering & förvaring.

Vill du prata med oss?

019-25 55 20

Eller mejla oss via

info@frassesdack.se

Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra upplevelsen på hemsidan.